top of page

  verzending & retourneren  

verzending

Wij verzenden met Mondial Relay.

Gepersonaliseerde producten worden gemiddeld binnen de 3 dagen verzonden. Geef zeker aan indien je haast hebt bij je bestelling. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen!

Producten uit de standaard collectie kunnen zelfs iets eerder verzonden worden.

Gemiddelde ontvangsttermijn na verzending: 3-5 werkdagen.

Verzendkosten naar afhaalpunt Mondial Relay:

BE: €3,75 / NL: €5,90

Verzendkosten naar (thuis)adres naar keuze:

BE: €5 / NL: €7

Levering buiten BE of NL? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen.

Producten uit de standaard collectie kunnen worden geretourneerd.

Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uiteraard zijn we altijd wel nieuwsgierig waarom je wilt afzien van je aankoop.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product onbeschadigd aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ellen@qolorqlub.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

UITZONDERING: Producten die speciaal voor jou gepersonaliseerd en gemaakt zijn, kunnen uiteraard niet geretourneerd of geruild worden.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ellen@qolorqlub.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

<<< terug naar shop

bottom of page