top of page

WAT?

5 insta walls, 10 illustraties voor de wandelzoektocht, het campagnebeeld en een kleurplaat

VOOR WIE?

Voor het concept van de events van 'Charretten en trottinetten' die door Ferm georganiseerd worden over heel Vlaanderen.

WAAROM?

De organisatie van Ferm betreft vele facetten, zoals FermMama. Om de organisatie meer in de kijker te zetten bij het publiek van jonge ouders, heeft het hoofdkantoor een leuk concept bedacht om door de lokale besturen verspreid over heel Vlaanderen te laten organiseren.

Het gezellig samenkomen van families met jonge kids, genieten van een hapje en drankje, gecombineerd met een gezinsvriendelijke wandelzoektocht. Hiervoor mocht ik 10 zoekborden ontwerpen met grappige illustraties van herkenbare ouder-kind situaties. 

Voor dit event maakte ik ook het sprekende campagnebeeld en werd de illustratie van de giraffen omgevormd tot een leuke kleurplaat. In totaal ontwierp ik 5 verschillende insta walls, waarvan er per event telkens 1 te zien is en de perfecte achtergrond is voor een toffe familiefoto!

Zin in een gezellig uitje? Kijk op de kalender van UiTinVlaanderen en zoek op 'Charretten en trottinetten' voor een event in jouw buurt. Gratis en voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen lid te zijn van Ferm!

Ze zullen al zeker tot en met de zomer van 2024 georganiseerd worden.

Je mag @qolorqlub altijd taggen op jullie insta-kiekjes!

Aansluitend aan deze reeks illustraties zal er ook een schattige wenskaart opgenomen worden in de webshop van Ferm.

kleurplaat Ferm
bottom of page